contor

Free Site Counters


vineri, 6 mai 2011

Psihotronica

Psihotronica

"Nu prin purtarea a 100 de razboaie iti arati priceperea, ci prin a asigura pacea fara a purta nici un razboi" - Sun Tzu





Psihotronica este disciplina biofizică ce studiază interacțiunile psihice la distanță. Obiectul de studiu al psihotronicii îl constituie fenomenele para-senzoriale (paranormale) care sunt denumite și fenomenele PSI.
Există posibilitatea de a se efectua controlul psihic al mintii, respectiv ca starea psihică – creierul – să fie influențată de la distanță. Pentru a explica evenimentele psihotronice, este necesar să se facă apel la cunoștințele de fizică. La începutul secolului anterior, Ernst Schrodinger și Werner Heisenberg au formulat legile de bază ale mecanicii cuantice. Această teorie descrie fizica lumii subatomice. Dr. Bell a elaborat o teoremă din mecanica cuantică care afirmă că particulele subatomice sau fotonii care s-au obținut prin divizarea în două a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleași caracteristici. Teorema lui Bell și conectivitatea între perechile de subparticule le-a permis oamenilor de știință să transmită informația în condiții de securitate. Dacă corpul biofizic este un câmp cuantic, atunci când se divide pentru a realiza acțiunea psihotonică, fiecare componentă va cunoaște ceea ce perechea sa din câmpul biofizic a observat. Transmisia cuantică a informației ar putea explica cum informația psihotronică trece de la situl observat la spionul psihic.





Câmpurile morfogenetice – câmpuri energetice care modeleaza viața.
  Biologii specializați în studiul celulei știu că genomul uman (cromozomii care alcătuiesc materialul genetic uman) nu conține suficientă informație pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numită blastocist în embrion. 

Câmpurile morfogenetice biofizice asigură comutarea pe genele specifice și renunțarea la altele, în funcție de poziția lor în blastocistul din uter. Dacă aceștia se află lângă axa în vârf, ei devin celulele ochiului și ale esofagului. Dacă sunt în partea de jos vor deveni anus, iar dacă sunt în centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Dacă sunt la suprafață vor deveni celulele pielii. Câmpurile biofizice păstrează informația care va determina ca celule identice să devină celule din sisteme diferite, în funcție de poziția lor. Prin urmare câmpul biofizic conține foarte multe informații care nu sunt conținute în genom. Mai mult, câmpul biofizic poate controla expresia genei. O consecință naturală a acțiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotroniști a unei evoluții în câmpurile lor morfogenetice. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de către corpul biofizic, câmpurile morfogenetice din care este alcătuit vor evolua si vor deveni conștiente (conștiența primară). Cu o practică lungă, aceste câmpuri devin auto-conștiente (conștiență înaltă), Acest proces permite obținerea unor puternice abilitați psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca     psi-operatorul să fie capabil sa comute aceste gene între cele doua poziții on si off. Sănătatea și gerontologia (știinta prelungirii vieții active) sunt influențate de aceste descoperiri.
 Posibilitatea influențării la distanță prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitățile psihice ale paranormalilor, a fost făcută posibilă de savanții sovietici.Specialiștii în psihotronica stiu ca atmosfera vectorul supraconstientului. Dupa Bernard Raquin, aceasta se mai poate traduce ca memoria umana memorizata de un milion de ani, exact la fel cum apa este pentru pești suportul informational fundamental. Din moment ce atmosfera permite transmiterea de unde radio, de satelit, telefonie, infraroșii, ultraviolete, de ce ne este greu sa admitem ca aici intra și gandurile, emotiile...


    Termenul de psihotronica este folosit cu precadere in mediile militare, fiind, intru-câtva sinomim cu parapsihologia.Obiectul de studiu, poate fi definit, in mare ca studierea interactiunilor si proceselor energetice dintre oameni, dintre oameni si mediul lor, in regăsirea punctelor de convergenta intre materie, energie si spirit (constiinta). Sa facem un mic exercitiu de cunoastere mecanica: oamenii percep o gama limitata de culori, care corespund curcubeului. Lumina alba filtrata printr-o prisma se divide in game cromatice diferite perceptibile ochiului fizic.


Niciun comentariu: